Oops

Det har inte blivit av att uppdatera på några dagar.

Idag är det torsdag och Patrik har just åkt iväg för att hjälpa sin mamma med datorn. Själv sitter jag och läser bloggar å kikar på Valle som myser på i soffan :)

I tisdags, tror jag det var, så var Patrik ute och fiskade och jag var hemma hos mamma o pappa me Vallis.

Mamma passade förstås på att sno åt sig Valle hela kvällen :)


Igår var vi hos fammo och åt blodpalt, sen vidare till min moster Anette. Anette hade stickat ett par svarta byxor och yllesockar till Valter :D Jag älskar sånt! Jag hoppas hon stickar mycket, mycket mer!

Min farmor och Valle :)


Från i lördags med kalas hos Mats och sen grillning och övernattning i Laxis:
Mats, Jonas o Patrik


Marie kelar med Valter och Nea kikar teve :)


Emelie, Henke, Patrik, Mange och Tommy resonerar kring bordet


Henke o Emelie har hand om kvällsläsningen för grabbarna o Melker


Elin matar Valle o Melker smiter


Melker har bänkat sig :)


Patrik på G ut å fiska :) Söt


Melker å Valle somnade sida vid sida när jag, Cilla o Emelie surrade bort några timmar i soffan


Vallis ska sova i stugan, men känner mer för å busa :)


Buseunge :D



Random från de senaste dagarna:
Vallis myser hos mamma i soffan


Från Patriks pappas gård


Putte himself :)


Min älskling igår :)


Imorse var han också ganska glad :)


Oj :)


Mamma blir varm i hjärtat när ungen ser ut så här :D


Så!

Nu ska jag kika facebook och kanske orka lägga in lite bilder där också :)

Köttfärssås och Spaghetti

Nu ska vi iväg å käka hos Svärmor.

Lördagen tillbringade vi, som tidigare nämnt, i Laxforsen hos Cilla o Mange. Henke o Emelie var också där. Det blev grillad mat och sen övernattning i gäststugan. Hur trevligt som helst :)
Bilder kommer förmodligen ikväll.

Lyckades förresten få frissatid om bara 2 veckor! Gud så skönt. Det ska bli spännande som bara den! :D Wiiee!

Jaja, nu måste jag klä Valle :)


Lindex, fiskerea & JC

Ja. De ställena blev besökta idag.

Patrik hittade flugfiskespö m.m. som han givetvis skulle ha.. hujja vad hemskt det är att lägga flera tusen på sånt som man själv inte förstår :) Haha, livet är hårt med gemensam ekonomi :P

Sedan bar det av till JC. Jag skulle inte dit egentligen.. meeeen.. en snabb titt kan man ju alltid ta. Därifrån följde 2 tröjor, en kjol och en halsduk med hem.

På Lindex vart det pympisar till Valle för det behövs verkligen ett ex antal om vi ska slippa tvätta konstant och vi hittade också lite tjockare sockar nu när det börjar bli lite kallare ute. Och så ett par tossar :)
Hårfärg tog jag även från Lindex, så ikväll får vi se vad det blir av det..











Urvalet är ju inte fantastiskt på Lindex direkt, men jag tog det som fanns. Vi får speja lite mer i Piteå.

Bilder från igår

Emelie o Melkan myser :)


Melker sömntuta


Stilig i kläder som tant Moa har köpt :)


Idag

Valter o Mamma


Valle o Mamma myser :)


Jaa. Om man skulle orka ta itu med hårfärgning och ögonbrynsfärgning.. Känner mig så trött, men det är väl lika bra att sätta igång och inte tänka så mycket.

Ha en trevlig kväll!

Stadstripp

Kom hem rätt sent från svärmor och tacokvällen. Valle har fått på sig pympis nu och vi ska gå och lägga oss. Han har somnat i soffan :)
Jag och Patrik fantiserar om att i framtiden skaffa en egen Melker. Fast en flicka :) Han är ju för jäkla söt alltså! Om ni bara visste!

Imorgon blir det en vända på stan för att kolla lite efter present till Mats som fyller 25 år, söka fiskegrejor till Patrik, vantar till Valle och eventuellt(!) kanske kolla lite kläder åt oss själva.. men det får vi se hur det blir med det. Jag gjorde en beställning från H&M igår. Jag försökte verkligen att inte spåra som vanligt, och det gick ganska bra.
Det blev mest grejor till Valter, som alltid. Det eju såå kul att köpa barnkläder :)

Jag tänker mig att när vi åker till Piteå i slutet av augusti och firar Edvin och Lottis födelsedagar, så blir det också att handla lite.. så man får väl försöka hålla sig tills dess.

Imorgon måste vi också handla grillkäk som vi ska ha med till Laxis på lördag. Åh, det blir myspys :) Och högljutt kan jag garantera.. alla syskon Hammar på samma ställe :D Hehe! Mycket surr blire, och själv är man inte den som sitter tyst heller :P

Jahapp! Jag orkar verkligen inte föra över dagens bilder från mobilen till datorn just nu, så jag tar det imorgon istället!

God natt alla!

Besök

Idag har vi haft besök av Henke, Emelie och Dessan. Och Melker så klart :D Han e gosig han.

Melker och hans underbett ;)


Vi bestämde att det blir tacos hos Dessan imorgonkväll och grillning hos Cilla o Mange till helgen i Laxis. Det blir mysigt :)

Henke o Valter kelar :)


Sen fick Valle mysa hos pappa :)


Tänk att Patrik börjar jobba snart.. galet..
Jag har jättesvårt att föreställa mig att jag ska vara ensam varje dag. Det känns ungefär som att det är så här vi ska leva nu. Hela familjen hemma eeeevery day :D
Det går säkert bra, men just nu känns det avlägset att vara alena me Vallis varje dag.

Valter tar en stödis på soffan :)



Jag blir nog tvungen att kapa av håret rätt bra, så typ nåt sånt här kan det sluta med.


Jaja. Nu film kanske!

Hår & Vin

Ja. Just nu är det det som snurrar i min skalle..
Vi börjar väl med håret.

Jag tänkte ringa nån frissa imorgon och boka tid för klippning. Det hade varit så kul! Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag vill göra. Och jag är inte en sån person som säger "Gör vad du vill!". Nej nej.. det går inte. Kontrollbehov.
Så jag skulle alltså behöva komma fram till något innan jag går till frissan. Vi får väl se vad det blir. Jag vill iaf klippa bort ganska mycket av håret för att få bort det slitna.

Problemet är också min hårkvalla. Jag har sånt där riktigt fint hår och dessutom i princip spikrakt. Jag avskyr spikrakt, platt hår.
Jag är dessutom inte personen som orkar hålla på med typ Volume Master varje dag. Never. Jag vill kunna komma ut ur duschen. Föna håret torrt. På sin höjd sätta i nån produkt som ger lite volym och sen ska det vara klart!

Caroline har varit här under kvällen (jag har klippt hennes hår) och hon tipsade om saltvattenspray som gör håret lite mer strävt vilket kan vara en bra grej. Det måste jag testa.

Hojja. Det är mycket med det här..

Nåja. Planen just nu är iaf att klippa håret nånstans till axlarna och sen bara låta det växa på helt enkelt. Långt är smidigt när man är en slö människa som jag.
Färgen är ju också en pärs för sig..
Just nu är jag ju någorlunda brunhårig, men jag skulle nog vilja vara liite mörkare. Vi får väl se med det. Just nu ser det ut som skit iaf, har inte orkat färga det sen innan jag födde Vallis. Kanske borde ta tag i det nån dag..
Jo. Nu bestämde jag mig för att göra det imorgon!

Jaja.
Så till vinet.

Idag har vi varit i Laxis och hälsat på Tommy. Det var helt underbart väder och helt vindstilla på gården! När jag satt där och fick sommarkänslor så kände jag att det vore så himla kul att dricka vin nån kväll med tjejer :) Putte får va me Valter. Vi får väl se när det blir, men kanske nån helg i september eller egentligen vilken dag som helst.. man är ju ändå ledig.. :)

Från gården i Laxis


Myspys. Putte i båten å kastar lite.


Älsklingen lapar lite sol :)


Happ! Det var det om det.

Bilder på vårt sovrum med ny sängstomme, sängbord och byrå från IKEAs MALMserie.

Huvudände


Tavlan i fotänden


Gud vilken skallebank jag har..
Ska nog ta en tablett och börja bege mig mot sängen känner jag.

Ha det bra!

STÄDDAG

Uuuuh! Idag är det städdag här hemma :) Vallis, den lyckosten, behöver bara kolla på :P

När allt är klart ska jag orka ta lite bilder tänkte jag. Men det har jag nog sagt förr.. :)

Hej!

Moas kalas & Vittangi

Idag har jag och mitt nyaste hjärta varit på kalas hos Moa. Det var jättetrevligt :) Meja bara växer och växer och det gör väl förmodligen Valle också, men det märker jag inte lika mycket :D

Imorgon funderar jag på att åka till Vittangi och kolla fotbollsmatcher. Det vore skojjigt. Har inte fått grönt av Patrik än, så jag vet inte om han vill följa med men.. vi får väl se.. :) Annars snor jag kanske med mig Valle och introducerar honom för sport :P Pappa skulle eventuellt också in från stugan.
Men som sagt.. får se om jag orkar med utflykt. Lite jobbigt är det att tänka på att köra bil, usch. Och ändå är det inge långt.. but still.

Jaja.

Om man skulle kolla en film kanske? Ja, jag tror det.

God natt!

Mammas pruttis :)

Idag har Vallis haft en lysande dag :) Han har varit på superhumör.

Jag har roterat bilderna så att man ser lättare.. :)








Älsklingsunge :)

Idag vart det påhälsning hos Cilla o Mange i Laxforsen. Stack på dagen och kom hem på kvällen. Valles faffa hann också komma förbi och vagga en stund :)
Cilla har 2 grabbar som är 4 och 5 år. Johannes, 5 år, kände spontant att "Vi ska göra allt med Simon Valter Hammar. Han ska göra allt som vi inte får göra. Hämta bollar å så.."
Sötunge :) Jag misstänker att Johannes menar att Valle ska springa å hämta bollar typ ur älven när grabbarna sparkar bort dom.. hehe.. :) Jag får hålla ögonen öppna tror jag :)

Nu är det natt och vi ska väl börja bege oss mot sängen vad det lider.. det blir att lösa korsord :) Det e nya grejen hemma hos oss :)

Imorgon är det fika hos Moa & Meja. Moa fyller 22 år. Grattis! (det eju fredag nu, klockan e över 00.00). Det blir trevligt! Vallis får träffa sin blivande brud ;)

Nä! Nog för denna gång!

2 bilder till..

Pappa Putte är så stolt över tröjan han köpt till Valter :)


Finaste killen i världen


Gonatt!

Mammas grodunge


Valter badar :)


Och myser sig varm efter badet :D



Ångest

Åh vilken ångestdag. Valle ville inte sova igår på natten, så jag var heeelt slut när vi vaknade först vid 11 och sen vid 12. Patrik steg upp, men inte jag.. ååååh vilken ångest. Jag avskyr att sova länge! Somnade om och sov till typ 14-14.30. Usch.
Jaja.. Jag låssas som att den här dagen inte hänt :) Det funkar säkert.

Nu sitter P iaf och skär grönsaker till vår marinerade kyckling och Valle tar en powernap i babysittern. Det är käkadags för honom, är 4 timmar sen sist.

Ikväll kommer Terran förbi och imorgon tror jag att det blir Laxforsen på dagen och Sara kommer förbi på kvällen.

Nu blir det byta kissblöja och fixa lälling :)

Ha en bra dag!

Valter & Gösta

Idag fyller Valle 1 månad! Tiden går.. hiskeligt fort faktiskt.

Idag hade min farfar fyllt 83 år om han hade levt.
Han hade varit så stolt över Valle om han hade hunnit se honom.. det känns hårt. Riktigt hårt.
Min farfar dog 1998, men det känns fortfarande som igår. När jag tänker tanken gör det lika ont idag som det gjorde då.. så jag brukar låta bli..
Så. Nu har jag tänkt på det tillräckligt. Mitt hjärta går itu på nytt om jag tänker för länge.

Grattis lillälskling! Gammelfaffas och mammas ögonsten..

Hemma igen.. för några dagar sen.. :)

I torsdags kom vi hem från IKEA. Bilder därifrån och rent allmänt finns på facebook!

Resan till Happis gick bra. Vi bodde på hotell Cape East och det var helt okej.
Pengarna rullade både på IKEA och på Rajalla. Hojj.. alltid lite ångest, men så här i efterhand känns det bra att ha en massa nya grejer och kläder :D

Vallis får mat och ny blöja i bilen på vägen till Happis


Rapa efter maten


Relaxar på IKEA.. :)


Relaxar ännu mer :) Valles pappa önskar nog att han hade haft en egen vagn att slagga i när vi var på IKEA ;)


På IKEA blev det, i möbelväg, att köpa sänggavel med tillhörande sängbord samt byrå till oss och en till Valle. Det behövs. Annars var det bara massa krafs som vanligt.
Bilder på sovrummet kommer.

Idag har vi varit på promenix till stallet en sväng för att kolla på lite hästar, men det fanns inga, så vi gick hem igen :) Sen har vi grillat och degat. Nu tänkte vi påbörja Ice Age-maraton :) Jag har inte sett de filmerna, så vi ska ta tag i det nu :)

Valle på väg till stallet idag :) Stilig älskling


Vallis myser i soffan idag efter promenaden :)


Jaha! Nu ska jag gå och ta fram pympis till Valle. Putte är å byter bajsblöjan :)

Gonatt!

Pajala marknad och IKEA

Uppdatering på gång :)
Va trist det är att man inte uppdaterar ofta! Irriterande.. Det var bättre när Patrik jobbade och jag var hemma hela dagarna och väntade på Valter :) Blir inte så mycket tid över att sitta vid datorn när jag har Patrik som sällskap och dessutom en ny människa också.

Nåja.

I fredags (tror jag det var, är lite dagvild) var min moster Anette här och hälsade på Vallis. Vi fick jättefina presenter av henne, plus att hon hade med sig present från min moster Ingela som är på semester.

Anette och Valle kramas :)


Igår var vi på Pajala marknad. Det var ruskigt kallt, men vi fick lite uträttat ändå. Jag köpte ett vitt tennarmband - superfint! Och sen lite annat smått och gott, tex fiskeflugor och foppisar till Putte.
Mamma och pappa var också där. De har varit i Stockholm på motorcykelsemester i 2 veckor och tog marknaden på hemvägen.
Vi tog en sväng förbi hos Simon och Emma på vägen hem från Pajala. Vi fick i oss lite kaffe vilket satt fint!

Idag har vi varit hos mina föräldrar hela kvällen och ätit o umgåtts. Det känns att de varit borta ett tag när man hinner börja sakna.

Valter på väg till mommo och moffa å hälsa på :) Vikken stilig kille!
 

Pappa och Patrik for iväg och tvättade vår bil så att vi kan lägga den på annons och sälja. Vi ska istället köpa en bil med mer utrymme nu när Valter kommit.
Om nån e intresserad av att köpa så hojta till i kommentarerna på bloggen, eller maila mig på [email protected]! :)

Opel Vectra 2,2 elegance -01, halvkombi, ca 9000 mil.
     



Morgondagen bjuder på kalas hemma hos Terran som fyller 25 år (snorki. Jag har fyllt för längesen.. :P). Jag tänkte ta en promenad dit med Valter, och Patrik åker till Laxforsen och fiskar under tiden.

Tisdag kommer Ulrika och Eva på besök för att kika på Valter, det blir kul! :) Det var ett tag sen jag träffade dem, och Ullis e säkert döbrun.. den jäkeln har ju varit i Turkiet! Jag vill också.. Men det får bli senare! :)

Onsdag åker vi troligtvis till Happis för att gå på IKEA. Det vore roligt :) Vi har inte jättemycket vi tänkt köpa, utan tänkte mer bara plocka lite grejer på kul. Ska också springa på lite affärer för att köpa kläder åt Valle. Vi sover då över på hotell och kommer hem på torsdag.

Fredag kommer André o Edvin till stan för André ska på nån fest, så min mor ska vara barnvakt! Då ska jag passa på att va där med Valter också, så kan vi mysa på :)

Det var den här veckan utstakad! :) Jag känner på mig att det blir en kanonvecka! :D

Här kommer lite bilder på min älskling.

Valter och Pappa mäter fötter :)


Valter myser i mammas famn. Lilla grodan.


Mammas ängel


Myser i mammas famn igen.. mycket sånt blire :)


Valter ser nöjd ut :)



:D Jag kunde inte låta bli att prova en dress jag köpte innan han var född. Det e storlek från 6 mån så han kan inte börja använda den riktigt än, men han verkar ha det gött där inne i tältet :P


Nu ska jag kila iväg å göra annat, tex sova.. :)

Gonatt!

BVC & Besök

Idag har det varit håll igång.

Vi hade tid på BVC på dagen, och där fick vi veta att Vallis hade gått upp ca 200-250gram och blitt ca 1cm längre :) Vikken kille!

Väl hemma lagade vi mat (GI-kost numera. Det blev kycklingfiléer i gorgonzolaostsås med grönsaker) och inväntade sedan besök.

Maten


Therese, Caroline och Anna kom förbi, och även Moa dök upp med sin bebis Meja. Så vi blev några stycken :) Det var roligt!

De har stuckit härifrån vid typ 00 tror jag. Nu har Putte satt sig vid Xboxet en stund och Valter vilar på soffan.

Imorgon kommer eventuellt Sirpa förbi och hämtar min gamla soffa som hennes son ska ha när han flyttar hemifrån. Det blir bra, lite pengar skadar aldrig :) Sen får vi se om vi kanske sticker iväg till Laxis och hälsar på hos Tommy.
Jag tror att Patrik e lite sugen på att fiska, det e nog det som lockar :P

Nå! Nu ska jag kila vidare in på facebook en stund innan bäddtime.

Gonatt!

Mamsi o Valle myser på i soffan under stödvilan idag :) Valter ser lite tilltryckt ut, men han verkar trivas :P

Debut på Coop

Ja. Idag har vi gjort premiären på OBS med Valle. Det gick superbra, han bara sov hela tiden :) Sen for vi till Valters fammo och drack kaffe en sväng.

Väl hemma har vi verkligen donat på. Detta var som första storhandlingen efter vi kommit hem från BB, så det känns verkligen skönt att ha fyllt upp alla förråd ordentligt fram tills nästa handling.
Jag avskyr såna där småhandlingar man gör för att ena dan är mjölken slut och nästa dag är smöret slut och nästa dag är osten slut etc.. Mycket skönare att fylla på allt samtidigt så har man det bortgjort!

Sen påbörjade vi våran städning jag och Puttrik. Valter har slappat i babygymmet och sen på soffan och kollat teve :) Han är en nöjd unge :)

Valle i köket medan mamma och pappa äter middag :)


Valter


Älsklingsunge :)


Lillfis :)


Imorgon tänkte jag och Patrik ta en promenad. Det blir inte desto längre då man inte riiiktigt är felfri i underlivet än, men det tar sig! Helt klart. Men det känns inte som att man är riktigt där än..

På söndag kommer mamma och pappa hem från motorcykelsemester i södra Sverige. Jag längtar! :)

Här kommer en liten video på Valter. Inte såå mycket att hurra för, men ändå :)



Någon som känner sig manad att berätta vem han är lik? :)


Nu måste vi kanske börja bege oss mot bädden. Fast jag vet inte om Valle håller med mig... vi får se..

Gonatt!

RSS 2.0