60 års kalas

Ja. Nu ska jag och Valle iväg.
Vi skjutsar först Patrik och Tommy iväg på galej, och sen åker vi själva till Thereses pappa Bertil som fyller 60 år idag. HURRA HURRA HURRA! :)

Thereses mamma har gjort en massa mat. Och det passar ju mig perfekt.. :) Så jag har skippat middag här hemma och hoppas på smarrigheter på Lavinvägen :)

Patriks pappa Tommy (inte samma som ska på galej:) fyller även 52 år idag. HURRA HURRA HURRA! :D Dit åker vi på söndag och äter fågelmiddag som han lagar till oss alla.

Det blir lite sovande på konstiga ställen för stackars Valle denna helg.. men det e sånt man får ta. Tur att han e ganska liten än, så han lider nog inte så mycket av det ändå. Och mamma är ju med hela tiden att kramas med om det blir otäckt :D

Jaja. Nu ska jag kika in på facebook en snabbis innan det bär iväg.

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: emma

Roligt med olika galej! Det ska börjas i tid.. :) Hoppas ni får en rolig helg!

2009-10-02 @ 22:15:26
URL: http://empo85.blogspot.com
Postat av: Marro

Hej du!



Tack så mycket, sno på du bara! Brukar kika in i din blogg också lite då och då faktiskt, hehe :)



Ja, vi tycker det verkar lite konstigt också..känner oss inte riktigt nöjda med bm om sanningen ska fram. Känns som om hon inte kommer ihåg saker vi pratat om förut, hon känns lite virrig och konstig. Lite otryggt faktiskt. Vi har pratat om att kanske byta bm, vi får se.



Har sett bilder på er lilla Valle, verkligen en söt liten kille! Haha, roligt också att läsa om din pojkväns prat i sömnen, skrattar gott varje gång :D



Ha det gott!

2009-10-05 @ 00:51:40
URL: http://marjetta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0