Noll lust

Jag orkar verkligen inte uppdatera bloggen på allvar med bilder å hela köret :) Jag har blitt lite less känner jag.

Men nångång kommer det väl bilder från Eddos 1 års kalas.. kanske.. :P

Ha det bra tills orken infinner sig på nytt hos mig!

Gonatt!

Gaaalet..

..dålig uppdatering :D

Jag orkar inte dra nån resumé, utan börjar på denna dag.

Emma, Sara och Simon har varit här under eftermiddagen och druckit kaffe. Det var trevligt :) Emmas mage syns ju ordentligt nu :) Wiiee. Fy tusan vad jag längtar efter deras bebis :)

Imorgon tänkte jag gå förbi hos Cilla o grabbarna å hälsa på :) Hoppas bara jag inte blir kvar hela natten som vanligt :P

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna inklusive Mejas dop :) Guuud vad vi verkligen borde börja planera Valles dop, men det känns jobbigt..

Bilder!

Micke, Moa, Meja i lördags :)


Carro o Valle


Putte o Valter


:) Valle provar på min Pappas gamla kläder från 1958 :D


Valle badar inför dopet i lördags :)


Vallis en morgon :)


Vallis flörtar med mamma :D


Hihi, min pappas outfit :D


Bus :)


Valle o Valles faster :)


Nu ska vi gå och sova. Imorgon är en ny dag :)

Gonatt!

Gårdagen, Dagen & Morgondagen

Börjar bli lite dålig på det här med uppdatering märker jag :) Jag vet inte riktigt varför men..

Igår, onsdag, var jag och Valle på BVC. Han var 58cm och vägde 5840gram :) Wiiee! En stor kille nu :D

Sen åkte jag vidare till Cilla och grabbarna. Där fanns Ellan, Wilma och Elvis också så det var fullt hus, kul :) Elvis har ju hunnit bli hur stor som helst, jag tyckte det kändes som nyss de skulle ha en till bejja :)
När Patrik slutade jobbet lämnade jag Valle hos Cilla och stack och hämtade honom och sen tillbaka till Cilla och fortsätta resonera :)
Vi fick med oss sängkläder hem som Valle får låna :) De var jättefina. Kan visa sen när jag har bäddat.

Vi åkte från Cilla på kvällen och Sara kom då över för filmkväll och kladdkaka :D Vi kollade "Uptown girls" för jag älskar den filmen!
Sen var det bädden!

Idag har jag sovit till 12 :) Det var skönt. Nu sitter jag i sängen och bloggar och Valle ligger breve och klämmer bajs :) Nu ska vi kliva upp och ta hand om bajsrumpan och äta lite frulle.

Planen idag är att Terran kommer förbi en sväng om en stund, och sen kanske det blir umgänge med Jennie. När Patrik kommer hem måste vi nog storhandla tror jag.. vi får se om vi har orken :)

Imorgon är det kick off-möte med jobbet på förmiddagen och sen blir det kanske fika på stan med svärmor och Cilla o grabbarna.

Ja! Så ser det ut nu :) Jag lägger in lite bilder ikväll tänkte jag :)

Ha det bra så länge!

Rovvas

Jag skulle egentligen göra ett inlägg igår, men jag ides inte :)

Kom hem från stugan på söndagkväll. Det har varit otrooligt väder! Vallis har varit på superhumör från det att han vaknade på söndag tills dess att vi åkte hem. Det är verkligen guld värt. Han har legat på min turistsäng i stugan och vi andra har suttit ute i solen på altanen med dörren öppen så att vi såg Valle och han oss :) Där trivdes han, svalt och skönt.

Min mamma och Valle resonerar :)


Min pappa tog också ett resonemang :)


Vallis superglad :D


Sötunge :)


Innan vi skulle åka hem


:)


Jag sitter på verandan och fotar en del av gården där mamma springer å vattnar :)


Jag kom som sagt hem på kvällen och skulle se film med Sara. Det blev inte så, utan det blev surrande och sen gick Sara hem och sov. Jag kollade lite UFC tills ögonen rullade i skallen.

Måndag hade jag inbokat frissa.. lite ångest hade jag att klippa bort allt hår, men det var verkligen nödvändigt! Känns jätteskönt nu att ha enbart friskt hår i skallen :)


Valle fick va hos Fammo medan jag klippte håret. Det gick jättebra :)

Sen bar det av till Ullis och hennes nyrenoverade kök :)


Sen ringde Patrik helt plötsligt och sa att han kommit hem från fjällen men hade ingen nyckel.. Så jag fick helt enkelt lägga på ett kol och släppa in min slitne make :D
Stackarn var heeeelt slut. Jägarbränna och myggbett över hela kroppen :) Så kan det gå.

Nåja. Idag är en ny dag och Patrik är på jobbet. Valle ligger å spekulerar här breve mig och jag funderar på att ta en dusch, men det känns jobbigt. Kanske frukost innan.

Idag ska jag och Patrik på husvisning, det blir spännande! Hoppas det e nåt bra så kanske vi blir husägare, det hade varit grymt! :D

Ha en bra dag! :)

Som min bror säger..

Ny dag, nya möjligheter!

Ja, nu är det en ny dag. Valter verkar bli en morgonmänniska :P Men det är väl bra det att han sliter upp morsan sin i tid på morgonen :)

Nu blir det lite frukost innan Patrik försvinner ner till grannen Mats för att planera fiskeresan. Klockan 15 kommer Alexandra och Johan å tar en kaffe innan Johan och Patrik ska packa sina fiskegrejer och sedan sticka iväg.

Ha en bra dag, vi hörs imorgon när jag kommer hem! :)

Valter & Lova

Jag tror Valle har hittat en kärlek :)

Det har iaf jag :)

Jag o Valle var å hälsade på hos Jennie, Mattis och Lova och Lova är så sööööööööööt! Det går ju inte med ord att beskriva. Därför finns givetvis bild :)


Vi blev kvar där en herrans massa timmar. Patrik joinade också oss efter jobbet och det blev kaffesörplande.

Jag och Patrik åkte sen vidare till systemet där Putte skulle köpa whiskey åt pappa som är i stugan. Imorgon sticker alltså P på sin fisketur och jag åker till Rovvas till Mor & Far. Det blir mysigt.
Mamma sa att vi ska äta kräftor imorgon och det ser jag verkligen fram emot!

Nu är Sara på väg över med kladdkaka som hon bakat :) Wiiee. I love her kladdiskaka :)
Sen blir det film för hela min och Patriks slant!

Gonatt!

Valle såg väldigt nöjd ut vid första mötet med Lova :D


Och Lova var helintresserad av att pilla på sin nyfunna vän :)


Sötungarna


:)

Picknick & Promenad

Det blev ingen stödvila för mig inte.. :) När Valle väl vilade så var jag inte trött längre, så jag har bara kollat lite teve och stirrat på datorn under morgonen.
När Valle var tvättad och redo för dagen så packade jag ihop skötväskan, tog med mig Vallis och gick ut på gården och solade/löste korsord på en filt. Det var ganska mysigt :) Förutom att det är humlor och skit överallt.. inte uppskattat! Usch.. Jag är livrädd för allt som heter insekter.

Prinsen e så fin i sin bomullskepa som hans mommo köpt :)


Till slut var jag tvungen att packa ihop och lämna gräsmattan :)

La Valle i vagnen och gick ut och strosade på lompis istället. Kollade in lite hus.
Mycket knott är det ute. Är det någon som märkt det förutom jag? Sinnes. Man tycker att när man är bland bebyggelse och mitt på dagen i sol så ska det inte vara nå insekter, men dom var som galna efter oss! Efter en stund vände jag och gick tillbaka.

Väl hemma fick Valle va nakenfis i babygymmet och lufta snorrisen. Sen kom pappan hem :)

Imorgon är planen att åka upp till Jennie på förmiddagen och pimpla kaffe och sen åka hem och spendera eftermiddagen med min älskling som slutar vid 13 på fredagar. Det e fint :)
Då blir det solning på HÖG nivå när Patrik kan vakta Valle :)

Kvällen blir bara mys och på lördag sticker Patrik på fiskeresa i 3 dagar. Jag själv drar till Rovvas å äter kräftor och badar bastu med mamma och pappa.
Mamma sa att hon hade nån balja som Valle får bada i :) Det blir mysigt. Jag har inte badat bastu på ca 3 månader.
Jag och fisen övernattar i stugan och åker hem på söndag och spenderar en natt ensamma innan Patrik kommer hem på måndag.

Och på måndag har jag frissatid! Jiippii! :) Och det är verkligen hög tid för det som ni ser på bilden nedan.. Huu!

Så ser planen ut ifall nån va intresserad! :D Hehe.

Ha en trevlig kväll! Det ska jag ha :)


Stackars Vallis har fått en flintrand i bakhuvudet där håret skavts bort :) Fast jag tycker han e rätt fin ändå ;P

Morgonstund

Valle var klarvaken kl 07. Suck.. :) Inte underbart kul faktiskt.. Jag lyckades dock med hjälp av tuttisen få honom att vila lite till kl 08 iaf. Nu har vi stigit upp, men det är alldeles för tidigt för fru Hansson Hammar. Oj Oj..
Jag känner att jag bara väntar på att han ska bli lite trött som han brukar bli direkt efter att han vaknat och fått mat.. då tar nog jag också en liten stödvila :)

Den här dagen verkar också få kanonväder :) Jag ska hänga upp lite tvätt och sitta på balkongen med ett glas saft :) Eventuellt gå förbi nere hos Mats eller John.

Ha en bra dag!

Dagens Valle som inte genomgått morgonbestyren än, såsom tvätt och klädpåtagning. I soffan å gosar :)

Soool

Det är såå mysigt att vakna upp till solsken varje dag :) Jag har hängt tvätt på balkongen och diskat och har nu på lite mer tvätt. Tvätten tar aldrig slut, bara fylls på :) Det e väl så det ska vara nu ett tag framöver!

Den här dagen kommer se ut ungefär som gårdagen. Dvs, jag donar på här och när Valle tar stödvila så går jag ut och solar på balkongen. Det känns alldeles utmärkt faktiskt.
Han är så himla lugn hela dagarna och det e jätteskönt! Hoppas det håller i sig!

Valles kläder är organiserade så att den storlek han använder är nervikt i en av skötbordets lådor, medan resten finns i en byrå i hans rum.
I förrgår bestämde jag att han ska börja använda 62orna istället för 56or. Vissa av 56orna passar fortfarande, så dem kan han ju använda, men många börjar bli lite små, så nu kändes det som att det var dags :) Och det var så roligt! En helt ny garderob! Varje morgon njuter jag av att sätta på helt nya kläder :)

Alla 50 och 56or packas ner i en låda som Emma och Simon sedan får kolla igenom!

Idag ser han ut så här med outfit vi fått av Mammas vän Anna :)





Nu ska jag ge lite käk åt Vallis och sen gå och sola :)

Ha en bra dag!


Vallis Fisbrallis

Valle har just börjat vakna till liv här i soffan och jag spanar lite teve.

Fotat för ca 30 sekunder sen :)


Brallisen blir helt till sig när mamma busar :)


Idag blir det nog bara solning på balkongen för min del, orkar inte ta mig nånstans och Patrik har vagnen i bilen på jobbet.

Det e så mysigt på morgonen när Valle ska ha mat vid typ 6-7-tiden, för då lyfter jag över honom från spjälisen till våran säng så får han ligga på Patriks sida och gosa med mamsi :) Men imorse började det lukta misstänksamt mycket bajs.. efter en stund gick vi upp och bytte blöja. När jag tvättar som bäst så börjar givetvis Valle kissa och strålen gick över typ hela badrummet inklusive mig :) När han slutade kissa så böjde jag mig mot golvet och började torka...
Då började han kissa igen!! Denna gång i mitt hår! :D Haha, jesus.. Det va grymt fresh! :D

Jaha.. nu börjar han somna lite igen ser jag.. skönt med lite stödvilor :)

Nåja, jag ska gå ut på balkongen en stund nu tror jag!

Ha en bra dag! :)

Bilder från igår:
Pappsi tar en femma medan Valle pratar med mamma :)




Ellen & Städning

Jaha. Den här dagen blev en städ- och tvättdag. Jag hoppas Patrik blir lite nöjd när han kommer hem :) Jag hade egentligen tänkt pressa sol, men jag känner att jag inte orkar med det riktigt. Det får bli nån annan dag.
Råkade fastna framför Ellen Degeneres nyss där John Travolta var gäst :)

Den här dagen har gått ganska bra och ganska fort.. men sen kommer det nya dagar hela tiden.. undra vad man ska hitta på imorgon?
Kanske ta en promenad? Kaffe hos Cilla? Jo, jag tror det.. känner att jag måste ha planer annars blir jag galen av den här ledigheten..

Patrik sticker iväg på fiskeresa på lördag och kommer hem på måndag. Hoppas han kommer med fisk hem :) Det e alltid bra att ha i frysen.

Jaja, nu ska jag fortsätta plocka här och hoppas på att hinna någorlunda färdigt innan P kommer vid 4.

Ha en bra dag!

Inte riktigt road

Nä, jag är inte riktigt road av bloggen känner jag.. därav seg uppdatering. Jag har tänkt uppdatera varje gång jag suttit vid datorn.. men hojj..
Misstänker att det blir bra med inlägg när P börjar jobba :) Inte lika många att prata med här hemma då.

I fredags åkte vi till Mor & Far så att jag kunde klippa Patrik.

Vallis o min pappa kollar film :)


Kärlek :)


Igår åkte vi till Jukkas marknad på eftermiddagen. Vi hittade lekparken vid skolan och den var kul :) Fanns en jätterolig gunga där.

Patrik mitt i swingen :) Hojja va jag skrek när han bara höjde farten mer och mer :) Nu vet han varför jag inte passar i karuseller :)


Imorgon börjar Patrik jobba första dagen sen Valter kom till världen.. för 7 veckor sen.
Jag måste säga att ångesten ökar hela tiden.. Jag vet inte om jag passar att va mammaledig.. Men det lär ju visa sig antar jag.

Mina trötta prinsar :)


Goseunge har somnat i babysittern och glidit liiite :D


:)


Igår morse :)





Patrik less för att han måste va me på bild :)


Gulleskit :)


Nu har Valle somnat här i min famn.. :) Tur att man kan göra flera saker samtidigt :)

Jaja.. ska glo lite teve och njuuuta av den här kvällen!

Gonatt!

Marknad

Nu ska vi iväg och kolla in Jukkas marknad :) Sen hälsa på Patriks farbror i Laxis!

Bilder kommer förmodligen ikväll! :)

RSS 2.0